30.06.2019

GELENEKSEL HASEKİ ŞİLE PİKNİĞİ YAPILDI

Her yıl Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Adil BOR tarafından gerçekleştirilen hocalarla yılda bir kez şile gezisi bu yıl Şile Müftüsü Sayın İhsan YEĞİN’in ev sahipliğinde gerçekleşti.

Hasekinin kadim hocaları olan Mehmet SAVAŞ ve Halil GÜNENÇ başta olmak üzere, emekli hocalar, muvazzaf hocalar ve ailelerinin katıldığı şile gezisi moral ve motivasyon açısından oldukça faydalı geçti.

Kadim hocalar Mehmet SAVAŞ ve Halil GÜNENÇ hatıralarını anlatarak anılarını tazelediler. Dr. Adil BOR da geleneksel olarak düzenlenen pikniğe katılımlarından dolayı hocalara ve ailelerine teşekkür etti, ayrıca programın ikramını üstlenen Şile Müftüsü İhsan YEĞİN’e de teşekkür etti.

Şile Müftüsü İhsan YEĞİN de Hasekinin çok muhterem hocalarını ağırlamaktan bahtiyar olduğunu ifade ederek Dr. Adil BOR’a teşekkür etti.