02.05.2018

MEZUNİYET HEYCANI COŞKULU GEÇTİ

Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezi 30. Dönem kursiyerleri eğitimlerini başarıyla tamamlayarak mezun oldular. Mezuniyet merasimi, Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezi Mehmet Akif Ersoy konferans salonunda protokol üyeleri, eğitim merkezi görevlileri, kursiyerler ve ailelerinin katılımıyla yapıldı.

Programın açılış ve selamlama konuşmalarını Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Adil BOR yaptı. Selamlama konuşmalarında Dr. Adil BOR, burada elde edilen ilmi birikimle hayat arasında irtibat kurmanın önemine dikkat çekerek mezunlara başarılar diledi.

Haseki İhtisas Merkezi Müdürlüğünce hazırlanan kısa filmin ardından, İstanbul İl Vali Yardımcısı Mehmet Ali ÖZYİĞİT, Pendik Kaymakamı İlhan ÜNSAL, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan ŞAHİN, selamlama konuşmalarıyla mezunları onurlandırdılar.

İstanbul İl Müftü yardımcıları, çevre İlçe Müftüleri ile STK temsilcileri ve Pendik eşrafının da katıldığı programda duygusal anlar yaşandı.

Haseki Kurucu Hocalarından Mehmet SAVAŞ, mezun olan kursiyerlere “Son dersi yaptı; kursiyerlere bundan sonraki hayatlarına dair önemli mesajlar verdi.

Mezuniyet programına teşrif eden “Türkiye Müftüsü” olarak da tanınan Halil GÜNENÇ Hoca ve diğer katılımcılar mezun olan kursiyerlere mezuniyet belgelerini takdim ettiler.