01.10.2017

HASEKİ AİLESİ BOĞAZ TURUNDA…

01 Ekim 2017 Pazar günü Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğü, Üsküdar Müftülüğü, Üsküdar Belediyesi ve Pendik Belediyesinin katkılarıyla Boğaz Turu düzenlendi. Boğaz turuna Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Adil BOR, Üsküdar Müftüsü Dr. Enver Osman KAAN, Pendik Belediye Başkanı Danışmanı İbrahim CİMİLLİ, Eğitim Görevlileri, Haseki Personeli ve kursiyerleri aileleriyle birlikte katıldılar.

Kahvaltılı olarak gerçekleşen boğaz turunda Üsküdar Müftüsü Dr. Enver Osman KAAN Camiler ve Din Görevlileri Haftasıyla ilgili kısa bilgiler verdikten sonra Üsküdar'daki programa katıldıkları için Haseki ailesine teşekkür etti ve İstanbul’da yaşamakla birlikte, İstanbul’u yaşamayı da dikkat çekerek İstanbul’un ilim ve irfanından istifade etmeyi tavsiye etti.

Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Adil BOR ise personelin ve kursiyerlerin moral ve motivasyonunu yükseltmek amacıyla düzenlenen programa katılım ve katkılarından dolayı ilgililere teşekkür etti.

Tur, rehber eşliğinde boğazın tarihi mekânları tanıtılarak sona erdi.