17.03.2017

Diyanet İşleri Başkanı HASEKİ’yi Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ Haseki’yi ziyaret etti. GÖRMEZ; Haseki Müdürü Dr. Adil BOR ve eğitim görevlileri ile kahvaltı programında biraraya geldi. Ayrıca Başkanla yapılan kahvaltıya İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ, Mushafları İnceleme Kurulu Başkanı Osman ŞAHİN, Pendik Müftüsü Mehmet YAMAN da katıldılar.

Görmez, Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezindeki kahvaltı programının ardından İhtisas sınıflarını tek tek ziyaret ederek öğrencilerle biraraya geldi. Sınıflarında Diyanet İşleri Başkanı’nı görenİhtisas öğrencileri büyük bir şaşkınlık yaşarken GÖRMEZ’e ziyaretleri için özellikle teşekkür ettiler. Görmez, ihtisas öğrencilerine ; “ Sizler din gönüllüleri içerisinde memleketimize ve tüm İslam âleminehizmet edecek en önemli kadrolarsınız. Bu şuurla ilim, irfan ve hikmetle donanarak ülkemiz ve tüm İslam âlemi için bir ümit ışığı olduğunuzu unutmayarak çalışmanızı tavsiye ediyorum ”dedi

Öğrenciler ile birlikteliğinin ardından eğitim görevlileri ilebiraraya gelen GÖRMEZ, Dr. Adil BOR’a göreve başladıktan itibaren Haseki’de yaptığı değişikliklerin ve yeniliklerin haberlerini Ankara’dan aldığını ifade ettiler.

Dr. Adil BOR’a bundan sonraki çalışmalarında başarılar diyen Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ eğitim görevlileri, öğrenciler ve personele başarılar dileyerek en yakın zamanda Haseki’yi ziyaret edip her sınıfta bir ders yapacağını söyleyerek Haseki’den ayrıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Adil BOR, Haseki’ye olan özel ilgi ve alakalarından ötürü Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ’e minnettarlığını ifade etti.