19.09.2016

2016-2017 EĞİTİM YILI AÇILIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ

19 Eylül 2016 günü 2016-2017 eğitim yılı için açılış programı düzenlendi. Programa Vali Yardımcısı Osman ATEŞ, İstabul İl Müftüsü Prof. Dr. Rahmi YARAN, Pendik Belediye Başkanı Kenan ŞAHİN, İlçe Müftüleri, İhtisas Merkezi Eğitim Görevlileri ve kursiyerler katıldılar.

Program İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi Mahmut ERCAN Hocamızın Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle başladı. Ardından İhtisas Merkezi Müdür Vekili Dr. Enver Osman KAAN Hocamız ihtisas merkezimiz ve eğitim faaliyetleri hakkında bilgi içeren konuşmalarını yaptılar.

Daha sonra Vali yardıcımız Osman Ateş Bey ve Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin Bey protokol konuşmalarını yaptılar. İhtisas Merkezi eğitim görevlilerinden Doç. Dr. Durak PUSMAZ Hocamız ilk ders mahiyetinde tavsiye ve nasihatlarda bulundular. Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin Bey'e Dini Yüksek İhtisas Merkezimize vermiş oldukları destekten ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Programın sonunda yemek ikramında bulunuldu.